Post by bookvilipacmeo on Feb 17, 2022 22:49:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu kõik häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
See võib olla kolmas kord, kui ma seda mängu mängin ja installin pärast 2018. aastat. Mulle väga meeldib see mäng, nii lõbus! Kuid nagu ma varem mainisin, installisin, mängisin ja desinstallisin sama probleemi tõttu. Tundus, et mäng ei luba mul mängida, öeldes, et ma pole Interneti või serveriga ühendatud. Ma tõesti arvan, et "Wild Wild East" on vea peamine probleem. Proovige vältida metsikut metsikut idamaa ja ühendusega probleeme ei teki.
Ma annan sellele ainult 2 tärni ja siin on põhjus; Kuigi mäng ise on lõbus, maksin stardipaki eest (koos palgamõrvari rõivaste ja kalliskivide ja muuga) ning see võttis mu raha, kuid ma ei saanud seda pakki kunagi kätte. Pöördusin Ubisofti poole, kuid rakendus on sassis ja ma ei usu, et see saadeti. Ma olen ka ühendatud ja mul on täielik wifi leviala, kuid mäng ütleb, et ma pole ühendatud. Parandage need probleemid ja ma annaksin palju rohkem tähti, sest see on kindlasti lõbus.
Tere! Äkki saaks uue funktsiooni lisada juhtkangiga kuna juhtnupud on lil'lil'lil'lil'natuke rasked?
Väga lahe mäng
Rayman Adventures Aventura pml
Tõesti lõbus mäng, aga ma ei saa seda palju mängida, tekib tunne, et ootan muna koorumist, kuid aeg, mis ma pean ootama ühist muna, on 3 tundi ja ma ütlen ainult seda, et kas saaksite kogust vähendada aega pead ootama. Samuti olen ma tõesti suur raymani fänn ja aitäh ubisoftile nii vinge mänguseeria loomise eest ja veelkord suur aitäh😁
hea mäng
Pidin kaks korda otsast alustama, sest kui jõuate kõrgematele tasemetele ja valite mängimiseks taseme, on ekraan täiesti must ja ei võimalda teil midagi teha. See ütleb, milline on tase, ja ütleb, et mängimiseks pühkige, kuid te ei saa pühkida ega midagi teha. Ma vihkan selle mängu eemaldamist, kuid ma ei alusta uuesti. See tuleb võimalikult kiiresti parandada.
alguses on see mäng üsna lõbus, sõltuvust tekitav, kuid pärast seda, kui maailm avanes, on see ikka ja jälle sama mäng. puurimine.
Rayman Adventures Eventyr abh
Seinalt (paremalt vasakule) platvormile hüppamisel on juhtnupud täiesti jaburad. Rayman liigub jätkuvalt seina suunas ja sa kukud platvormilt alla ja see segab sinu mängu tempot (mõnikord puuduvad lummid)
Iljaa
see mäng on lõbus, kuid mõnikord ei lase mäng mul üldse liikuda, sellepärast pean mängimise lõpetama.
Ma ei saa ka kogu mängu oma uude telefoni installida. Mul on S10+, vahetasin S7 vastu. Sain mängida oma vana telefoniga. Nüüd ütleb see mulle pidevalt allalaadimisviga. Allalaadimise lõpetamiseks looge Interneti-ühendus. Olen proovinud mitut ühendust ja isegi oma andmete kaudu ja miski ei tööta. Ma armastan seda mängu. Soovin, et saaksin seda mängida. Eriti sellisel ajal, kui kõik on sees kinni.
Ma armastan mängu, ärge saage minust valesti aru, aga mul on probleem... iga kord, kui ekraan välja lülitub, kaotan mängu ajaloo, olen seda nüüd 3 korda uuesti teinud, palun aidake
Mäng on uskumatu, juhtnupud on head, beatboxi valik on kõige jumalikum asi üldse. Facebook logib hästi sisse. See ei lase mul siiski oma Google Playsse sisse logida.
Ma armastan seda mängu väga, kuid nüüd olen 94. tasemel kinni. Serveri veateabe ilmumisest on möödunud kolm päeva. Palun paranda see
Mängisin tasemel, kus minu all oli tuli. Ma kukkusin sisse ja surin. Alguses oli see normaalne. Aga kui ma vaatasin 30-sekundilist lisamist, siis see sünnitas mind uuesti TULEKS. Nii et ma surin. Peale selle, "Falling-into-a-black-void" tõrge ja juhtnupud ei reageeri, on see päris hea mäng.
mäng jookseb pidevalt kokku, ei saa sisse logida Google Play mängudesse
Ma armastan Raymani mänge ja see pole erand! Tuttavad tegelased, käigud ja tasemekujundus – see mäng ei vea alt! Väga soovitatav, kui teile meeldivad teised Raymani mängud
Mäng on hea, kuid edasi arenedes muutub see mänguks tasuliseks. Samuti on mängus palju vigu. Mõned tasemed on lihtsalt tühi must ruum. Pole midagi teha, kui mäng taaskäivitada. Kuid isegi kui te seda teete, püsib probleem endiselt. See on ajakulu jaoks ok mäng.
Rayman on nii lõbus ja ma mängin seda kogu aeg
See on hea, kuid sellel on lihtsalt suur viga ja see ei lase mul jätkata järgmiste tegelaste perekondadega
Mmm äge, aga seda on raske lihvida, aga tõesti suurepärane! Mäng! Mulle lihtsalt meeldib, kuidas selles mängus olevad asjad, näiteks piiksupoksi allalaadimine, on hea mäng!!!!
Ma armastan kõiki Raymani mänge, see on nii lõbus ja väljakutseid pakkuv. Sellel on suurepärane graafika. Ma võin neid mänge mängida igavesti. Kindlasti soovitan inimestel seda mängu mängida. Mul oli probleeme oma telefoni juhtnuppudega, kuna olen harjunud oma Xboxis raymani mängima, kuid sellega harjusin kergesti.
Mäng on korras. On mõned tõrgeteta tasemed, mida ei saa 100% lõpetada ilma tõeliselt kõrge tasemeta Olympuses. Juhtimine võiks olla parem. Ma annaksin 4 tärni, kuid viimasel ajal on iga taseme järel ilmunud 30-sekundilised vahelejätmatud reklaamid, millel on tavaliselt 5-sekundilised vahelejäetavad reklaamid. See paneb mind tõesti vähem mängima. Nimetatud reklaam üritab ka mängupoodi sundida avama, mis on lihtsalt ebameeldiv.
Suurepärane kiire tempo platvormimäng
Mäng on suurepärane, kuid sellel on pidev viga, kus pärast iga lõpetatud taset, kui vajutan järgmist, see külmub ja lülitub välja. Olen proovinud desinstallida ja uuesti installida, vahemälu tühjendada ja kõike seda. Miski ei näi töötavat.
Rayman Adventures Adventure cfdp
See mäng on lahe aga ma mängisinnatuke ja läksin sööma ja tulin tagasi ja asjad olid kadunud
Lihtne elegantne ja väga mõnus mängida
Ma armastan seda mängu ja pole kunagi varem ühtegi sellist mängu näinud, kuid ainult kaks probleemi, mida olen veel kogenud, on see, et üks munadest, mille ma purustasin, andis uskumatu palli, mis mul juba oli. 2. probleem on selles, et just nüüd hakkasin hauduma Royal 👑 muna 🍳 aga kogemata vajutasin väljalülitit 📴 ja telefoni sisselülitamisel muna kadus, vaatasin püha puu pealt 🌳 aga uut incrediballi ei leitud 😤😰.Palun 🙏🙏 parandage see. Niipea kui see on parandatud, annan hinnangu5🌠
70% ajast ma ei saa seda mängu tegelikult mängida. See käivitub sealt, kus ma pooleli jäin, ja sageli ei õnnestu mõni aken, mis ütleb mulle, et selle seikluse lõpetamine võttis liiga kaua aega, ei ilmu ega ilmu üldse. Puudutused ei registreerita mõnikord kaardiekraanidel, muutes mängu täiesti mängimatuks. Kasutajaliides on sama intuitiivne kui Rube Goldbergi tööriist. Tundub kiirustav või poolik. Graafika on fantastiline, mäng on booboo. Raske sööt...
See oli alguses hea, kuid viimase 2 või 3 päeva jooksul ei tööta see korralikult, ma ei saa mängu mängida. See suletakse automaatselt ja ma soovin, et saaksite selle parandada või mulle selle lahenduse öelda, muidu on see hea aja tapja
Mängu värskendati paar päeva tagasi ja nüüd see ei avane. See näitab lihtsalt andmete allalaadimist. Pärast 100% see lihtsalt peatub. Mis toimub??
Olen praegu seikluses 29 ja jään täiesti musta ekraaniga missioonile kinni. Soovitusi?
My Restaurant Cooking Home Arkaadmängud fxg
Hea mäng, kuid palju vigu. Revive ei tööta 90% ajast ja ma ei saa midagi puudutada, kui nupp on üksuse ees, ja peaaegu kogu aeg on taaselustamise aken kõige ees, kui olen kaardil või pühas puus. Mõnikord ei saa ma muna lahti lüüa. Parandage palun.