Post by eseasmadjuba on Feb 11, 2022 23:16:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více peněz ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo hra 2022 version ▞▞▞
Je to velmi zábavná hra. Jediná věc, kterou bych navrhl, je mít možnost umístit písmena tam, kde je chcete ve slově / frázi. Občas znám druhé slovo a bylo by užitečné tam nejprve umístit písmena a pak zjistit zbytek.
Stále dokola se opakující reklamy .Třeba i tři stejné po sobě.Dost nudné.
Tato hra je tak zábavná, že můžete znát všechna loga po celém světě❤❤
Dobrá hra která nepotřebuje internet. Zajímavé loga poznáš nové značky.
Je to dobrá hra, která udrží vaši mysl aktivní, zdokonalí paměťové schopnosti a je skvělá na utíkání nečinnosti.
Zabírá mi to místo a říká mi to, že jsem to udělal špatně
Je to dobrá hra, ale s některými logy má problémy
Je to víborná hra :-)
Hnus
Na nic
Tato hra se mi líbí a doporučuji ji téměř všechno je na ní dobré. Ale některé symboly je těžké uhodnout, ale je to zábavné
Chudý
Quiz: Logo spil Quiz nyf
Je velmi dobrá ale mohla by mýt něco zvláštního nebo zvláštního
Je skvělá zábava vymýšlet produkty a názvy, které už člověk zná, ale když je napsáno jinak, může to být těžké, aniž byste museli přidávat písmena, která vám pomohou s vodítky.
Super hra moc se mi líbí i mé rodině přemýšlíme všichni.Zkusili jsme to a někdy jsme něco neuhodli. Děkuji že jste nám tuto hru. Jste skvělí
Neni to zle i kdyz casto dost neznama loga a drahe (telo) vyreseni
Skvělá hra.. Opravdu dobré pro váš mozek Rozproudí vám šťávu
někdo,
Zábavné, ale mnoho log je z celého světa neznámých.
To je tak úžasné
Nějak se mi to líbilo
Zábavný malý žrout času! Vím víc, než jsem si myslel, a existují rady pro ty, o kterých jsem nikdy neslyšel. Jsou tam reklamy, ale stačí se na ně podívat jen pár sekund
Quiz: Permainan logo Trivia obah
Je to v pořádku hra zatím bez problémů
Je to velmi pěkná aplikace, ale je příliš těžká, takže 3 z deseti....
Je to dobré a myslím, že tři hvězdy jsou vhodné
No, je to opravdu pěkná hra...jen že v aktualizaci potřebují přidat další kvíz...například hráči soocer a fotbalové týmy, jen aby to bylo trochu těžké
Uf
Hra se mi moc líbí.
Odřízněte polovinu obrazovky
Umět ušetřit je vše důležité 2 já. Náklady na tipy jsou správné. Získáte bonusy za přihlášení a to opravdu pomáhá, protože každý potřebuje pomoc s některými z těchto log lechtání mozku. Přímo na chlapy 👍👍👍👍
ani náhodou
Ummm, nech mě vidět, oh, musíš to udělat tam, kde si to děti mohou hrát, kde jako v obchodech a autech a filmech, které by děti sledovaly, uvidíš nebo půjdou, oh, když si říkáš, že jsem dítě
Zábava. Neznáte všechna loga z jiných zemí nebo měst
Docela dobří
Je to super hra
Jak mám znát firmy z jižní Ameriky? Ale jinak dobrý.
Není špatná,je hezky udělaná,ale chtělo by to trochu rozmanitosti,pestrosti.Města,vlajky,aby to nebylo jen to samé i když to tahle aplikace uvádí.V tomto je,ale opravdu dobrá
Pixel Gun 3D - Battle Royale Hərəkət vrrf
Fajn hra, ale mohla by obsahovat i nejake informace o spolecnostech, na jejichz loga se snazime prijit.
Zábavná věc, která vás nutí přemýšlet
Některá loga nemají všechna písmena potřebná k dokončení názvů.
Někdy mě to přivádí k šílenství, protože je to těžké. Ale je skvělé se dozvědět, která společnost změnila logo a ve kterých letech měla jiný vzhled
Je to celkem dobré, až na pár drobných chybiček
Je to nejlepši hra na světě hrajuji každý den
Moc mě to nezaujalo, bylo to tak snadné, myslím, že to chce více výzev
Nudné, ale klasika, takže víte
Je to dobrá aplikace ale některá loga jsou celkem těžká, že jsem nevěděla. A proto jsem nemohla odblokovat nový level. Ale to je taková drobnost
Oberall dobrá hra. Občas to může být nuda, ale je to dobrá výzva.
Tyto hry mají radost z hraní
Hra je skvělá zábava a některá z těchto log jsem neviděl už mnoho let.
Přidala bych vysvětlení log, co znamená, ale jinak super, zajímavé úrovně s retro logy, tematické podle států apod.