Post by eseasmadjuba on Feb 11, 2022 22:46:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lékař Chirurg Simulátorové Hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lékař Chirurg Simulátorové Hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Lékař Chirurg Simulátorové Hry 2022 version ▞▞▞
Tahle hra je na hovno, úroveň 2 v operaci srdce nefunguje 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 jen se naučte, jak vytvořit hry, které nás mohou ohromit, ale stále jste na dně. Neplýtvejte svými balíčky na tuto příšernou hru booooooooo👎👎👎👎
Nevýhody: Pokaždé, když něco dělám, je tu reklama Pro: Tuto hru mám rád, protože se můžete učit
chladný
Moc dobrá hra 👌
Ta hra je docela dobrá 😅🔥
Medici Jocuri De Chirurgie Jocuri de rol bsuo
Hodně reklamy mezi hrami
Operace otevřeného srdce velmi dobrá herní operace. Skvělá hra, ale mám pár návrhů. 1. Dělejte ty reklamní věci poté, co s něčím skončíte, protože jsem měl "Wow!!!" stav driftu ve hře.
Tato hra je skvělá. Učí spoustu věcí o léčbě. 😭🤞🥺🥺❤️ Opravdu miluji tuto hru a. Baví mě to 🤞🤪💔❤️
Toto je úžasná a fantastická herní aplikace. Je dost odlišná od ostatních her. Má dobré ovládání hry, které pomáhá hrát efektivně.
WOW COOL HRA MOC SE MI LÍBÍ
Pár reklam, ale hra je dobrá
Wow Doctor Game je velmi působivá a užitečná, cítím se díky ní jako skutečný lékař – chirurg, speciálně na úrovni 3 a 4, ve kterých sám provádím transplantaci srdce. Dává nám směr, jak zůstat čistý a zdravý, protože ukazuje realitu chirurgie že od kterých fází musíme pokračovat, pokud jsme to nebrali vážně, Hatsoff k tvůrcům her, který nám dává znalosti o lidských orgánech, jak to udělat, aby byly fit a zdravé, Mít tak skvělou zkušenost, že to máte.
Tato hra bude fantastickější a úžasnější, pokud přidáte další místnosti, jako je čekárna, kavárna, malá knihovna atd 👍
Lékař Chirurg Simulátorové Hry Hry na hrdiny vxky
Ve hře jsou potřeba další aktualizace, jako je grafika, je v pohodě Chci nějaké slyšitelné pokyny, jako mi doktor doporučí hlasem, abych zachytil cokoli, co mi gesto neříká... je to nejlepší doktorská hra v obchodě Play
Příliš mnoho reklam. Vyskakovali každých 5 sekund. A byla to opravdu nuda, myslel jsem si, že mě to bude bavit.
WAAAAAY k mnoha reklamám, abyste si to alespoň trochu užili! V podstatě jen přesunete nástroje tam, kde vám to řekne, a sledujete, co to udělá. Nemusíte krájet ani nic dělat a reklama se objeví pokaždé, když na něco kliknete
😶😶😶 no ta hra je pěkná, ale nějak nudná. Protože hudba ve hře není vhodná.😓😓😓Myslel jsem si, že úrovně musí být stále těžší, ale nejsou. Věci zůstávají stejné.
Hra má méně úrovní a je velmi snadné ji dohrát, není opravdu zajímavá
V této hře nejsou žádné reklamy, protože jsem mimo internet 😀 pokud vypnete internetové připojení, nebudou žádné reklamy
Buďte vděční, že dávám 2 hvězdičky. Hra je na hovno, nestahuj se. Příliš mnoho reklam a pouze 5 úrovní!
크랩 전쟁 (Crab War) 어드벤처 wnkk
Opravdu jsem si užil, ale prosím, budete o této hře přemýšlet více
Hra je příliš snadná, ale pěkná grafika. Příliš mnoho reklam, 30 sekundové reklamy na 15 sekund hraní. Vím, že aplikace potřebují vydělávat peníze, ale když hráč tráví více času reklamami než hraním her, vaše aplikace není nic jiného než hromada peněz. Existuje spousta aplikací, které vydělávají velké peníze, aniž by zbytečně dělaly reklamy. Přicházíte o hráče a hodnocení, takže si vymyslete jiný způsob, jak vydělat peníze, díky kterému bude pro hráče zábava, stejně jako u jiných aplikací s hodnocením 4,5 nebo vyšším.
Úrovně nejsou moc a reklamy se neustále objevují odnikud příliš mnoho reklam
Reklamy jsou opravdu trapné! Zaplatit za odstranění! Mluvte o chytačích peněz!
Tato hra je pěkná, ale po několika dnech ji nemůžeme hrát, nedává vybavení, jen ukazuje trpělivost
Hra je zábavná, ale bylo by lepší, kdyby existovaly další úrovně, o to náročnější, jak to jde, hrál jsem a v určité chvíli se nic neděje. Také by bylo lepší, kdybych mohl být tím, kdo řeže jinak, než když dostanem pozici k umístění skalpelu a on se sám rozřízne, jinak je to zábava,
Příliš mnoho reklam, miluji tuto hru, zejména záchranu pacienta a provádění riskantních operací. Ale prosím odstraňte reklamy. Je velmi těžké dohrát hru, aniž by se během hraní objevila reklama.
Nelíbí se mi to, protože úrovně se opakují znovu a znovu. Je v ní mnoho reklam a paní zabere tolik času, než si promluví
Je to velmi dobrá hra a dává nám vědět, že až vyrosteme, můžeme získat znalosti, jak můžeme dělat operastoin a nezranit se díky
Byla to zajímavá hra, ale jak někdo dal v hodnocení, že nejprve by měla být operace nosu a potom srdce, takže je to hra a je to jen pro naše pobavení, takže není povinné, aby operace ve hře byla v pořadí ,jsou to nějaké úrovně Na obrázcích bylo ukázáno, že ovládání rukou je také jejich, ale když jsem hru hrál, nebyla žádná operace rukou 🤔 A spousta reklam bylo jejich, takže jsem zklamaný, takže teď tuto hru odinstaluji 🤨
Je to skvělá a jemná hra se srdcem, kterou můžete hrát o čas. Mám to velmi rád. Jedna z nejlepších her Nurses v obchodě Play, kterou jsem všem doporučil. Velmi rychlá a báječná hra.
Něco tady ukázali a hra je ve skutečnosti jiná a obrázky, které ukázali, neodpovídají tomu, co ve hře skutečně je. Jsem velmi zklamaný a odinstaluji ji.😠
Tato aplikace je velmi pěkná. Ale můžete si myslet, proč dala jen čtyři hvězdy. Beacus thare jsou více přidány 😥😥😥😥 V aplikaci přijde pouze odebrat přidat, pokud klikneme, že něco bude komunikovat Co je to
Hra je skvělá, ale proč nezkusíte omezit reklamy mužů
Doctor game je opravdu velmi působivá a informativní hra. Není pochyb o tom, že je to skvělá práce, kterou odvedli vývojáři. Dobrá grafika a jiné ovládání. Je to příliš dobré.
Opravdu mi zbylo 30 MB sítě v mobilu, protože jsem viděl celý obchod Play pro každou dobrou hru do 30 MB Sledoval jsem tuto hru, protože všechny 3 komentáře byly dobré, takže jsem si tuto hru stáhl, stáhla se plně, ale ukázalo se, že ji nelze nainstalovat pak jsem poslal zpětnou vazbu, ale žádná odpověď. Ale teď se nebojte, stáhl jsem si to
Tato hra je docela průměrná, ale prosím zapracujte na hudbě a příliš mnoho reklam, ale zbytek je v pořádku
Hra byla ok. Musí to být náročnější hra pro lidi, kteří již hráli hry na lékaře. Tato hra na doktora je spíše začátečníky.
Pěkná hra, ale úrovně jsou tak omezené, proto jsem ji odinstaloval